TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o.
MENU
NOVO - BARKOD ETIKETE U ROLAMA
LEOSS ADRIA-KOD d.o.o. sve za bar-code
TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o. management
APRTMANSKI I HOTELSKI POSTELJNI PROGRAM
TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o. kućni tekstil VP
DODATNO
WEB SHOP  Link
 RSS - Favorites
 English

NAZOVITE NAS :
01 2015 500
091 2015 500
Fax:01 2015 502


 
 
NOVO U PONUDI - BARKOD ETIKETE SVIH DIMENZIJA U ROLAMA - TEKSTIL NOVA ZAGREB D.O.O.
NOVO - BARKOD ETIKETE U ROLAMANOVO U PONUDI - BARKOD ETIKETE U ROLAMA
NOVO U PONUDI - BARKOD ETIKETE U ROLAMA Nudimo odličan izbor etiketa svih dimenzija, u kolutovima za barkod printere. Etikete izrađujemo kao papirnate ( za tisak ribonom ), kao termo papirnate ( za tisak bez ribona ), kao i sintetičke. Osim bianco etiketa, isporučujemo i pretisnute etikete ( s Vašim logom ili slično ), u svim navedenim materijalima. Kontaktirajte nas za ponudu, odnosno za konzultacije: info@tekstilnova.hr odnosno na telefon 01 2015 500.

TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o. kućni tekstil VPPOPIS ARTIKALA IZ ASORTIMANA
Opskrbljujemo velik broj dugogodišnjih partnera koji širom Hrvatske posjeduju svoje trgovine kućnim tekstilom. U našim programima možete birati posteljine, plahte, jastučnice, komplete lancuna, prekrivače, poplune, jastučnice, dječji program posteljina, ručnike i sve drugo potrebno za opremu Vašeg doma u smislu posteljnog programa, različitih domaćih i stranih dobavljača. Postoji velik izbor boja i dezena, kao i bijelog programa posteljina u krepu, glatkom pamuku, damastu, satenu, flanelu te plahti još i u frotiru i jerseyu. Ističemo i kvalitetan program štep-deka, jastuka, ručnika i stolnjaka. Treba spomenuti i krsni program, te sezonske programe ljetnih i zimskih kapa, šalova i rukavica.

LEOSS ADRIA-KOD d.o.o. sve za bar-codeLEOSS ADRIA-KOD d.o.o. SVE ZA BAR-CODE
Predstavljamo Vam našu tvrku koja se bavi primjenom bar-code tehnologija. U ponudi se nalazi sva oprema za bar code : terminali, čitači, printeri bar-coda i deklaracija, repromaterijal (riboni i etikete). Osim opreme nudimo i sistemska rješenja (software i hardware) za : ambulantne prodaje, skladišta, sustav naručivanja na terenu kao i specijalna programska rješenja iz područja bar-code tehnologija po posebnom zahtjevu. Tvrtka ima 20-godišnje iskustvo na području bar-code tehnologija i veliku međunarodnu listu refernci. Više o nama na www.leoss.eu

APRTMANSKI I HOTELSKI POSTELJNI PROGRAMPOPIS ARTIKALA IZ ASORTIMANA
Opremite Vaše apartmane kvalitetnim posteljnim programom po povoljnim cijenama. U ponudi su posteljine, kompleti lancuna, plahte s gumom i ravne, jastučnice, štep deke, prekrivači, popluni, deke, zaštitne navlake za yogi, plahte s gumom. Izbor materijala : damast, bijeli pamuk-šifon, krep, bijelo, jednobojno ili u dezenima, jersey, frotir. U ponudi su i damastni stolnjaci za ugostiteljstvo. Kupaonski program - ručnici i stope. Program jastuka, bijelih, šarenih, standardnih i proštepanih. Brza isporuka po primitku Vaše uplate. Vaš upit pošaljite na fax ili jednostavno nazovite. e-mail: info@tekstilnova.hr ZATRAŽITE NAŠ CJENIK APARTMANSKO-HOTELSKOG PROGRAMA ! POGLEDAJTE DIO POPISA ASORTIMANA !

TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o. managementTEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o.
Već više od 15 godina bavimo se razvojem tvrtki koje žele zauzeti svoje mjesto na hrvatskom tržištu. Bilo da se radi o inozemnim tvrtkama koje dolaze na hrvatsko tržište, o domaćim tvrtkama koje su osnovane uz našu asistenciju ili o već postojećim tvrtkama kojima smo dali naš prilog razvoju u smislu komercijalnog djelovanja - sve one zauzele su respektabilno mjesto na našem tržištu, bilo u branši kućnog tekstila, turizma, organizacije poslovnih događanja (events), informatike i bar-code tehnologija, managementa ili drugih.

TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o. managementPregled naših djelatnosti
Tvrtke u čijem smo osnivanju ili razvoju njihove prodaje učestvovali, u različitim svojstvima, su: GLOBTOUR ZAGREB d.o.o.(direktor komercijale), INTERTEKSTIL STANIĆ d.o.o.(direktor komercijale), LEOSS d.o.o.Zagreb (direktor komercijale), LEOSS ADRIA-KOD d.o.o. (direktor), TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o. (direktor), DUBRAVATEKS d.o.o. (komercijala i distribucija), BELAMAKS d.o.o. (komercijala i distribucija), K.W.R. d.o.o. (komercijala i distribucija), MARINTEKS d.o.o. (komercijala i distribucija), EVENT d.o.o. (logistika), ROSSA d.o.o. (komercijala i distribucija), NINO COMPANY d.o.o. (komercijala i distribucija) i mnoge druge...

TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o. managementKontakt informacije
Glavni ured:
TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o.NEŽIĆEVA 2C,SLOBOŠTINA,10010 ZAGREB
Tel : 01 2015 500 ; Fax : 01 2015 502 ; GSM 091 2015 500
E-mail: info@tekstilnova.hr; www.tekstilnova.hr; www.tekstilnova.eu
Sjedište:TEKSTIL NOVA ZAGREB d.o.o.Vidikovac 4,10312 KLOŠTAR IVANIĆ

>>  

CMS & Hosting: Poslovni forum  


TEKSTIL NOVA ZAGREB D.O.O. NEŽIĆEVA 2 C, SLOBOŠTINA, 10 010 ZAGREB